Vad Kontorsstädning i Stockholm, har vi en mängd kunskap och lång erfarenhet inom detta område. Allt detta innebär att vi har möjlighet att fungera tillförlitligt tjänsten, som ger våra kunder skälen till belåtenhet. Om du letar efter det team som arbetar snabbt, pålitligt och ärligt - kontakta oss. Vi är övertygade om att de resultat som utförts av oss Kontorsstädning kommer att vara för dig en helt tillfredsställande.
Kontorsstäd Stockholm

Kruff ABI sortimentet ingår värmeelement för olika tillämpningar. I Kruffs erbjudande finns värmestav som tillåter att höja temperaturen och garanterar dess upprätthållande på en lämplig nivå. Produkterna tillverkas av typen 220/70 och 300W / 100W. Föreslagna produkter är självreglerande system och är utrustade med säkerhetsåtgärder för att skydda mot överhettning.
Värmestav

Korrosionsbeständiga metalldetaljerVårt sortiment omfattar moderna metalldetaljer som på begäran kan beläggas med en lämplig skyddande beläggning. Framtagning och produktion av specialskruv med ytbehandling är en av våra specialiteter – vi erbjuder nickel-, zink- och fosforbeläggningar. De hjälper till att bibehålla detaljernas hållbarhet under en längre tid, ger dem fin glans eller ökar deras brandmotstånd. De är också en bra idé för fästelement som används både inom- och utomhus. Vi kan applicera skyddande skikt på olika typer av fästmaterial i metall.
Framtagning och produktion av specialskruv med ytbehandling

kartongförpackningOm du letar efter ett sätt att säkert transportera olika varor till lagret, eller från lagret till kunder, se vårt erbjudande. Bland våra produkter hittar du skyddsnät i papper, kartonghylsor, Shelf Ready system, kartonglådor, vikta lådor eller limmade kartonglådor. Vårt mål är att alla ska hitta den bästa lösningen som passar just deras behov.
förpackningar