Kontor med intressant designVi erbjuder bland annat olika typer av bodar för alla möjliga ändamål. Våra kontorsmoduler kan till exempel användas som både permanenta och tillfälliga fullt utrustade personallokaler. Varje objekt kan inredas på valfritt sätt, så att den råa stålkonsttruktionen kan enkelt och snabbt förvandlas till ett modernt och ljust rum. Alla byggnader är mycket funktionella och energisnåla tack vare tillämpningen av innovativ teknik – de ger optimalt ljusinsläpp och värme även under de kallaste nordiska vintrarna.
kontorsmoduler

förpackningarOm du letar efter ett sätt att säkert transportera olika varor till lagret, eller från lagret till kunder, se vårt erbjudande. Bland våra produkter hittar du skyddsnät i papper, kartonghylsor, Shelf Ready system, kartonglådor, vikta lådor eller limmade kartonglådor. Vårt mål är att alla ska hitta den bästa lösningen som passar just deras behov.
förpackningar

PrintUnion sp. z o.o.Är du ute efter plagg tillverkade i naturtyger? I vårt sortiment hittar du produkter tillverkade av certifierad ekologisk bomull med tillsatser av återvunna material. Om du letar efter plagg för en tonåring, se till att investera i sådana som har tryck på kläderna. Vattenbaserade färger är miljövänliga tillbehör, så de kan användas för att skapa unik grafik och text som garanterar fullständig personalisering av dina kläder. Vi designar mönster med höga estetiska värden.
Tryck på kläder

Hotell familjerumNär du planerar semestern, överväg hotell familjerum. Detta alternativ ger plats för alla, vilket gör det lättare att umgås. Vårt hotell erbjuder särskilda faciliteter för barn, såsom en lekplats och en meny som är skräddarsydd för yngre gäster. Familjerummet är också praktiskt för föräldrar – extra sängar och utrymme för att koppla av. Det är den perfekta lösningen som garanterar komfort och njutning för hela familjen.
Hotell familjerum